هیات های حل اختلاف مالیاتی

هیات های حل اختلاف مالیاتی

هیات های حل اختلاف مالیاتی

 

 

✳️قابل توجه همه از جمله مودیان مالیاتی که پرونده مالیاتی انها در هیات های حل اختلاف مالیاتی مطرح می باشد✳️

 

 

 

برابر با  ماده ۲۴۴ قانون مالیات های مستقیم، هر هیأت حل اختلاف مالیاتی ‌از سه نفر تشکیل می‌شود:

 

 

✅۱‌- یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور

 

 

✅۲‌- یک نفر از میان قضات بازنشسته یا حقوق‌دانان مطلع در امور مالیاتی با شرط وثاقت و امانت به درخواست سازمان امور مالیاتی و انتخاب رئیس کل دادگستری هر استان

 

 

 

✅۳‌- یک نفر نماینده از اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی ایران، اتاق تعاون ایران، جامعه حسابداران رسمی ایران، جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران، مجامع حرفه‌ای، اتاق اصناف ایران، شورای اسلامی شهر، کانون وکلا، مرکز وکلا،‌ کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده که برای مدت سه‌سال منصوب می‌شوند.

 

 

مؤدی همزمان با اعتراض به برگ تشخیص یا مطالبه مالیات یکی از مراجع این بند را به‌عنوان نماینده خود جهت شرکت در جلسات هیأت حل اختلاف مالیاتی معرفی می‌نماید. در صورتی که برگ ‌تشخیص مالیات ابلاغ قانونی شده باشد و یا همزمان با تسلیم ‌اعتراض به برگ تشخیص در مهلت قانونی مؤدی انتخاب خود را اعلام ننماید، با توجه به نوع فعالیت مؤدی یا موضوع مالیات مورد رسیدگی، از بین نمایندگان مزبور با رعایت تبصره (۵) این ماده ‌یک نفر انتخاب می‌شود.

 

 

☑️ تبصره ۵ : اسامی کلیه افراد معرفی شده توسط رئیس کل دادگستری هر استان، مدیرکل امور مالیاتی استان و مراجع مذکور در بند ۳ این ماده به تفکیک شهرستان ها در سامانه ای که به صورت متمرکز و حداکثر ظرف سه ماه پس از لازم الاجراء شدن این قانون توسط سازمان امور مالیاتی کشور ایجاد می شود، درج می گردد. انتخاب افراد موضوع بندهای ۱، ۲ و ۳ برای هر پرونده درمواردی که در شهرستان موردنظر بیشتر از یک نفر وجود داشته باشد، به صورت تصادفی توسط سامانه مزبور انجام می شود. این سامانه مستقیما زیرنظر رئیس کل سازمان امور مالیاتی ، مدیریت می گردد.

 

 

https://iliyahesabdar.irایلیا حسابدار

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید