تصمیم مجلس در مورد مالیات سیگار و تنباکو

تصمیم مجلس در مورد مالیات سیگار و تنباکو

تصمیم مجلس در مورد مالیات سیگار و تنباکو

 

 

 

سلامی گرم به شما خوانندگان گرامی در این پست در مورد جزئیات تصمیم مجلس در مورد مالیات سیگار تنباکو صحبت خواهیم کرد و به نکات مهمی پرداخته ایم

 

ضمنا این پست برای تولید کنندگان و صادر کنندگان و وارد کنندگان حائز اهمیت ویژه ای است

 

پس با ایلیا حسابدار همراه باشید

 

☑️ جزئیات تصمیم مجلس در برنامه هفتم در باره مالیات سیگار و تنباکو

 

 

☑️نمایندگان در جلسه علنی امروز(شنبه،۲۹مهر) مجلس شورای اسلامی، بندالحاقی(۵) ماده ۷۳ لایحه برنامه هفتم توسعه را به تصویب رساندند.

 

☑️بر اساس مصوبه نمایندگان مجلس شورای اسلامی علاوه بر مالیات بر ارزش افزوده خاص محصولات دخانی مالیات عملکرد، حقوق ورودی و حق انحصار بر محصولات دخانی، از ابتدای سال ۱۴۰۳ مالیات هر نخ سیگار نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور سالانه افزایش می یابد.

 

✴️بند الحاقی (۵)

 

✳️۱- علاوه بر مالیات بر ارزش افزوده خاص محصولات دخانی موضوع بند «ت» ماده (۲۶) قانون مالیات بر ارزش افزوده، مالیات عملکرد، حقوق ورودی و حق انحصار بر محصولات دخانی، از ابتدای سال ۱۴۰۳ مالیات هر نخ سیگار نسبت به قانون بودجه ۱۴۰۲ کل کشور سالانه به شرح زیر افزایش می یابد:

 

۱-۱- تولید داخل با نشان ایرانی پانزده درصد (%۱۵)

۱-۲- تولید داخل با نشان بینالمللی بیست و پنج درصد (%۲۵)

۱-۳- سیگار وارداتی با هرنشان پنجاه درصد (%۵۰)

۱-۴- هر بسته تنباکوی پنجاه گرمی تولید داخل بیست درصد (%۲۰)

۱-۵- هر بسته تنباکو پنجاه گرمی وارداتی آماده مصرف پنجاه و پنج درصد (%۵۵) صددرصد (%۱۰۰) درآمدهای حاصل از اجرای این جزء توسط سازمان امور مالیاتی وصول و به خزانه داری کل کشور واریز می گردد

 

و در بودجه های سنواتی جهت کاهش مصرف دخانیات، پیشگیری و درمان بیماری های ناشی از آن، توسعه اماکن ورزشی با اولویت مناطق کمبرخوردار و توسعه اماکن ورزشی در مدارس اختصاص می یابد.

☑️۲ -وزارت صنعت، معدن و تجارت مکلف است:

۲-۱- امکان دسترسی برخط سازمان امور مالیاتی کشور به سامانه اطلاعاتی واردات، تولید و توزیع سیگار و انواع محصولات دخانی را فراهم نماید.

 

۲-۲- نسبت به شناسایی کلیه واحدهای تولیدی و عرضه کننده محصولات دخانی که به صورت غیرقانونی تولید و عرضه می شود اقدام و ضمن جلوگیری از فعالیت آنان متخلفین را به مراجع قضائی معرفی نماید.

 

۳- ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به جمع آوری کلیه محصولات دخانی اعم از قاچاق و تقلبی شناسه (کد) رهگیری اقدام و متخلف را به مراجع قضائی معرفی نماید.

۴- وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی موظف است چاپخانه هایی را که بدون مجوز قانونی نسبت به چاپ اقلام مورد نیاز تولیدکنندگان مواد دخانی ً خصوصا تنباکوی معسل با نشان های مختلف خارجی و داخلی اقدام می کنند، شناسایی و متخلف را به مراجع قضائی معرفی نماید.

 

 

https://iliyahesabdar.irایلیا حسابدار

دیدگاه‌ها ۰
ارسال دیدگاه جدید